تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
مقالات طراحی سایت

چطور یک کامنت عادی برای من 650 دلار سودآوری کرد؟

چهارشنبه 28 اسفند 1392
18:20
فرشته شکری

یادداشت نگارنده (مترجم):

زمانیکه مشغول کار بر روی این متن بودم، به این نیز توجه کردم که این متن می تواند منهای ایجاد جرقه در اذهان بسیاری از شما خوانندگان محترم، یک نوع تبلیغ نیز برای قالب های X شود که حقیقتا انقلابی در صنعت طراحی سایت می باشد.

به همین دلیل در صورتی که تمایلی بر طراحی سایت بر پایۀ این قالب ها داشتید می توانید با همکاران من با شمارۀ 0216123 واحد طراحی سایت تماس بگیرید. برای اطلاعات بیشتر توضیحاتی که در پایان همین متن می آید را مطالعه نمایید.

مطلبی که در ادامه می آید تنها یک متن خشک و ساده و ترجمۀ صرف نیست. تمام همت خود را گماردیم تا با یک چارت بندی حرفه ای و مدرن، مطلب را به صورت چند رسانه ای تقدیمتان کنیم که بی شک برای ماندگاری، پیاده سازی ایده های خلاقانه یاری رسان خواهند بود.

مطالب درج شده از منابع متفاوت گردآوری و بدان ها داده های دیگری اضافه شده اند که در پی نوشت همین مطلب، منابع مورد نظر درج خواهند شد.

آیا فکر کرده اید که یک کامنت (دیدگاه) در یک وبلاگ می تواند برای شما پول بسازد و سودآور باشد؟ خب، در حقیقت این اتفاق برای من افتاد و اگر شما هم چنین چیزی را بخواهید، شدنی است. در این مطلب که به نوعی می تواند راهنما هم باشد، من با شما تمام مراحلی که منجر به سودآوری من از یک کامنت شد را برایتان شرح می دهم.
من هفتۀ گذشتۀ در ارتباط با راهنمای مدیریت نظرات وبلاگ نوشتم و اگر شما خواننده وبلاگ من باشید می دانید که تنها به کامنت های با کیفیت، سطح بالا و معنادار اجازۀ انتشار می دهم. من یک سیاست مشخصی را برای تایید کامنت ها برای خود ساخته ام که باعث افزایش و ارتقای سطح مطلب خواهد شد همچنین مشوقی خواهد بود برای سایر خوانندگان وبلاگ که کامنت های سطح بالا و مرتبط با مطلب درج کنند.
روز گذشته مطلبی را در ارتباط با قالبهای سوییفت وردپرس منتشر نمودم که شامل محبوبترین قالب های وردپرس بود و کامنت های متعددی از مردم گرفتم که تلاش داشتند قالب ها را امتحان کنند و در واقع با کاور کردن آنها، به صورت مجانی به دست آورندشان. امروز کامنت دیگری از یکی از خوانندگان بلاگ به نام راسپال دریافت کردم که اطلاعاتی درمورد یک سری از همین قالب های محبوب وردپرس به نام X می داد. این یک نام بسیار دسته اول برای یک قالب وردپرسی است، نه؟

کامنت 1



اسم این مجموعه قالب از همه بیشتر برای من جالب بود. اطلاعاتی از آنها نداشتم پس شروع به تحقیق درموردشان کردم. زمانی که مشغول تحقیقات بودم متوجه شدم که این قالب های ویژه امتیاز و رنک شماره 2 در سایت ThemeForest را داراست و این کار بسیار بزرگی بود. به علاوه این قالب در دسته بندی قالب های مدرن و چیزی بود که بسیاری از ما بدان نیاز خواهیم داشت.
نمایی کلی از یکی از این قالب ها:
 

یکی از قالب های X



حال چطور کامنت مذکور برای من پولساز شد!؟
تحقیقاتم را در این زمینه ادامه دادم و به صفحۀ اختصاصی قالب های X مراجعه کردم که به صورت اختصاصی طراحی شده بود. به امکانات آنها نگاه کردم. همۀ آنچه که نیاز بود را یافتم. امکاناتی نظیر Flat UI, Google Authorship و طراحی واکنشگرا و این ها برای افرادی مثل شما و من بدون هیچ نوع نیازمندی به مهارت های فردی ایجاد شده اند. در این مورد بیشتر صحبت خواهیم کرد اما ابتدا بگذارید به همان موضوع کامنت برگردیم.
سریعا سراغ فرم تماس رفتم و با سازنده تماس گرفتم و درخواست کپی قالب را برای بازنگری فرستادم. این دقیقا متن ایمیلی است که برای او ارسال کردم (به بزرگی خودتان غلطهای املایی را نادیده بگیرید):
 

ایمیل نخست



در حدود 15 دقیقه بعد پاسخی گرفتم و آنها بیشتر از خودم خوشحال بودند که درخواست کپی قالب را داده بودم. این پاسخیست که برای من فرستادند.
 

ایمیل دوم



و این هم پاسخ بعدی من به طراحان:
 

ایمیل سوم



و این آخرین پیامی است که بین کایل و من پیش از گفتگو در اسکایپ رد و بدل شد:
 

ایمیل آخر



و در نهایت در حدود 5 دقیقه پس از گفتگوی ایمیلی ما، من با کایل شروع به گفتگوی تلفنی در اسکایپ کردم که یکی از اعضای گروه بازاریابی سایت Theme.co بود که در 30 دقیقۀ اول در ارتباط با کارشان گفتگو کردیم و او تعریف کرد که چطور این قالب ها را ساخته اند و در پشت این طراحی ها چه گذشته است.
زمانی که در حال گفتگو درمورد قالب بودیم صحبت را به سمت موضوع تبلیغات کشاندم و از او در مورد گزینه های تبلیغاتی که برای شناساندن بیشتر این سری قالب در نظر گرفته اند پرسیدم. او هم در پاسخ به من گفت که در وبلاگ من چند قسمتی را که هنوز برای تبلیغات اشغال نشده را دیده است. در همین حین من متوجه شدم که صفحۀ مورد نظر او را چند ماهی است که به روز رسانی نکرده ام. صفحه ای که برای تبلیغ بنری در سایدبار وبلاگ خودم وجود دارد و 650 دلار ارزش گذاری شده بود. خب این خیلی بد بود اگر قیمت ها را در لحظه به روزرسانی می کردم، پس از کایل خواستم تا به من اجازه دهد که از فروش رابطه ای هم استفاده کنم و بنرشان را در سایدبار بلاگ قرار دهم که او هم مشتاقانه پذیرفت.
در عرض چند دقیقه او برای من یک فایل گرافیکی فرستاد و همچنین مبلغ مورد نظر را به حسابم از طریق PayPal واریز کرد.
 

مبلغ واریز شده



این تمام اتفاقی بود که در یک ساعت اتفاق افتاد که حاصل یک کامنت محدود و در واقع معنادار بود.
نکتۀ پایانی:
کلیت این داستان در مورد این نیست که چطور 650 دلار از فروش مستقیم آگهی به دست آورید اما به شما نشان می دهد که چطور با چنین ایده های مشابهی برای خود پولسازی کنید. اول و در مرحلۀ نخست کامنت های بلاگتان را بسیار جدی بگیرید و همینطور اگر کامنت می گذارید، واژگان را هوشمندانه انتخاب کنید.
تنها نصیحتم این است که پیش از درج کردن هر کامنتی اطمینان حاصل کنید که این کامنت مرتبط با پست درج شده است. به علاوه زمانی که کسی در وبلاگ شما در مورد چیز جدیدی را کامنت می کند آن را جدی بگیرید. تحقیق کنید و بخوانید. ممکن است چیزی در آن کامنت برای شما جالب باشد. همیشه بدانید که در سایت یا بلاگتان صفحه ای برای تبلیغات دارید و مکانش را مشخص کنید که بازاریابان و صاحبان مشاغل بتوانند گزینه های تبلیغاتی در بلاگ شما را بیابند.

پی نوشت ها:

    How A Single Blog Comment Made $650 For Me & Takeaway For You? By Harsh Agrawal
    Item details of X - The Ultimate WordPress Theme
    Affiliate marketing From Wikipedia, the free encyclopedia
    طراحی سایت واکنش گرا

معرفی قالب های سری X (آپدیت مارچ 2014)
 

انقلاب قالب های X



و اما سری X

    چند منظوره در یک طراحی

    کاملا واکنشگرا

    ساخته شده با نیازهای مهندسین بازاریابی اینترنتی

    امکانات ویژۀ جدید (آپدیت جدید) بدون نیاز به حتی یک خط کدنویسی

    دارای قابلیت عملکرد خودکار سئو و بهینه سازی

    سازگاری کامل با تمام مرورگرهای اینترنت اکسپلورر 9، 10، 11، فایرفاکس، سافاری، اپرا و گوگل کروم

اینها نمونه هایی از امکاناتی است که سری X دارا هستند. جالب است بدانید که سری X به صورت پیشفرض به همراه یک فروشگاه کامل اینترنتی با قابلیت یونیک سازی و تغییر کامل قالب و در نتیجه متمایز نمودن آن از سایر وبسایت ها را داراست.

همانطور که در ابتدای متن آمد، شما می توانید برای طراحی سایت خود و استفاده از این سری جدید، با تلفن ها و یا ایمیل آدرس شرکت تماس بگیرید. مشاورین ما به طور کامل پاسخگوی شما خواهند بود.


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 127 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

معرفی سرویس OptinMonster (کاربران را در سایت خود نگاه دارید)

چهارشنبه 28 اسفند 1392
18:20
فرشته شکری

من زمانی که تعداد تجارت هایی را بدون اینکه لیست ایمیلی داشته باشند دیدم شگفت زده شدم.

اکثر این سایت ها و تجارت های کوچک و بزرگ، تمرکز اصلی خود را برای دریافت ترافیک سایتشان از شبکه های اجتماعی می گیرند. این خیلی عالیه، اما بعد چه خواهد شد؟ کاربران به وبسایت شما خواهند آمد، مطلبتان را می خوانند و سایت را ترک می کنند.

تحقیقات نشان می دهد که بیش از 70 درصد بازدیدکنندگانی که پس از مطالعه، سایت را ترک می کنند هرگز باز نمی گردند. این بدین معنی است که بیشترین تلاش ها و وقت گذاری های شما برای سایتتان به هدر می رود. آیا شما راضی به این هستید؟

من می دانم که چنین چیزی را نمی خواهم. به همین دلیل است که من با یکی از دوستانم برای یافتن یک راه حل خوب که آن نیز، تبدیل کردن بازدیدکنندگان رفتنی به اعضای ثابت و مشتریان بالقوه است همکاری می کنم.

با استفاده از همین روش ساده، اعضای سایت ما 600 درصد افزایش داشته اند.

ما از گرفتن 70 عضو ایمیلی جدید در روز به 445 عضو جدید در هر روز با میزان ترافیک در قیاس با گذشته رسیدیم.

اینها همه با استفاده از یک سرویس دهندۀ ارائه کنندۀ خدمات قانونی ایمیل مثل یکی از پلاگین های وردپرس به نام OptinMonster شدنی هستند.

حال این به اصطلاح نگهدارندۀ کاربر در وبسایت چه می کند؟

خب این پلاگین این امکان را به شما می دهد که حرکات موس و سرعت صفحه به صفحه شدن کاربر را در وبسایتتان ببینید. همچنین این قابلیت را دارد که یک پیام طرح ریزی شده درست در هر لحظه ای که کاربر قصد خروج از وبسایت را دارد به وی نشان دهد.

این مفهوم هر روز در تعارفات ما اتفاق می افتد. فکر کنید، زمانی که یک مهمان در حال ترک خانۀ شماست، شما او را به برگشتن و ماندن دعوت می کنید. چرا همین کار را به صورت مشابه برای بازدیدکنندگان و مهمانان سایتمان نکنیم؟ من انجام دادم و کار هم کرد!

اگر شما یک وبسایت یا وبلاگی دارید که برایتان مهم است، پس باید کار با OptinMonster را آغاز کرده و ایمیل لیست خود را بسازید.

در طی 10 سال گذشته، تعداد بسیاری از شبکه های اجتماعی را دیدم که آمدند و رفتند. اولیها فرندفید، دیگ، مای اسپیس، پلارک و غیره و غیره بودند. تنها چیزی که برای همیشه نزد خود شما و در امنیت خواهد ماند، اعضای دنبال کنندۀ شما در ایمیل لیستتان هستند.

در حال حاضر شما با وارد نمودن کد WPB10 می توانید از 10 درصد تخفیف در خرید پکیج های سایت بهره مند شوید.

لطفا نظراتتان را برای ما بنویسید. ما تلاش می کنیم به همۀ نظرات پاسخ دهیم.

منبع: wpbeginner


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 146 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

مراحل انتخاب کلمات کلیدی

چهارشنبه 28 اسفند 1392
18:20
فرشته شکری

ممکن است با بررسی سئو سایت خود متوجه شوید که سایت شما پیشرفت چشمگیری نمی کند ،در این موارد احتمال بهتر بودن سئو رقبا بیشتر از سایت شما باشد بنابراین برای بهبود اوضاع سئو سایت خود بهتر است به شناسایی سئو رقبا خود بپردازید. با توجه به اهمیت کلمات کلیدی در بهینه سازی سایت در اینجا می خواهیم تا بیان یکی از سایت های طراحی شده مان در زمینه ترازو شما را با مراحل انتخاب کلمات کلیدی آشنا کنیم.

ترازو

گام اول

در قدم اول مهمترین چیز شناخت تجارت خود می باشد در این راستا باید به نیازهای مشتریان خود توجه داشت برای انتخاب کلمات کلیدی باید دید که مشتریان چه کلمات را جستجو می کنند به عنوان مثال برای سایت ترازو عبارتی مثل ترازو چیست؟ و یا قیمت ترازو می تواند از بهترین کلمات کلیدی انتخابی باشد.

گام دوم

با استفاده از ابزار Google AdWords می توان به بیشترین عبارات جستجو شده پی برد.برای انتخاب درست بهتر است که هر کدام از این کلمات را در گوگل جستجو کرده و رقبای خود را در آن عبارت خاص بشناسید.همچنین با استفاده از ابزار Google Trends می توانید با بیشترین کلمه جستجو آشنا شد.

google-trends

گام سوم

با توجه به اهمیت محتوای مفید و بکر می توانید به سایت های خارجی سر بزنید و با ترجمه مقالات آن ها به ارائه مطلب جدید بپردازید برای مثال در سایت  scale.ir  بخش مقالات مقاله ی تاریخچه ترازو Digi نمونه ای از مقالات ترجمه شده می باشد.در این راستا می توانید تجربیات خود را در قالب مقاله ای نوشته و منتشر کنید.

گام آخر

پس از انتشار مقاله خود در وب سایت خود می توانید مقاله خود را در اکانت گوگل وبمستر خود معرفی کنید و بعد از ایندکس شدن و بک لینک های مناسب بعد از مدت کوتاهی متوجه بهبود وضعیت سئو سایت خود خواهید شد.


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 153 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

جیمیل به شما پیشنهاد توقف دریافت ایمیلهای اسپم را می دهد

چهارشنبه 28 اسفند 1392
18:20
فرشته شکری

جیمیل به شما پیشنهاد توقف و عدم دریافت ایمیل اسپم به کاربران می دهد و به این صورت دنیای ایمیل مارکتینگ به پایان می رسد

دوباره همه چیز تغییر کرد. جیمیل کار دنیای ایمیلهای اسپم را سخت می کند و ایمیل مارکتینگ ها را محدود می نماید.

این یک شوک برای برخی است خصوصا آنانکه ایمیل های حقیقتا اسپم می فرستادند و کلیدهای عدم دریافت که توسط کاربر می توانست زده شود را مخفی می کردند. آیا انتهای این راه فاجعه ای برای برخی از فرستندگان ایمیل های تبلیغاتی خواهد بود؟ یا آنکه این یک روند جدید و جدا از آن چیزی است که برای اولین بار در سال 2009 دیدیم؟

جیمیل

اگر به 2009 باز گردیم، غول اسپم گوگل -برد تیلور- اعلام کرد که حالا جیمیل روند توقف دریافت ایمیل ها را آسانتر از گذشته کرده است.

از آن زمان شما اگر از ایمیلی که اسپم بود عصبانی می شدید می توانستید (و می توانید!) گزارش آن را به عنوان یک ایمیل اسپم رد کنید. اگر هم می خواستید ایمیل هایی را متوقف کنید، تنها گزینۀ موجود برای عدم دریافت ایمیلهای مزاحم، کلیک کردن بر روی لینکی در انتهای آن ایمیل ها با نام Unsubscribe بود که البته می توانست خطرات خود را نیز داشته باشد.

تعداد از ارسال کنندگان بودند که تلاش می کردند کاربران دریافت کننده را مجبور نکنند و به همین دلیل کار را تا جای ممکن برای این دریافت کنندگان ساده کرده و این امکان را برایشان گذاشته بودند که بتوانند دریافت ایمیل را متوقف کنند. آنان این کار را با درج لینکی مشخص، پر رنگ و قابل توجه در قسمت بالایی قالب پیام ارسالی قرار می دادند. متاسفانه دیگر تعداد این ارسال کنندگان زیاد نیست که از دریافت کنندگان بپرسند که آیا تمایلی به دریافت ایمیل آنان دارند یا خیر.

برد اعلام کرد که ما در آغاز به کار جیمیل به ارسال کنندگان هشدار می دهیم (همانگونه که هاتمیل و امریکن آنلاین و یاهو می دهند). جیمیل حالا این امکان را به کاربرانش می دهد تا ایمیل ناخواسته ای را انتخاب کرده و آن را به عنوان اسپم معرفی و از لیست مخاطبان ارسال کننده حذف کنند.

هر دوی این راه ها مربوط به ایمیل های ارسال کنندگانیست که راه های قانونی تر و محدودتری راه پیش گرفته اند و در قسمت هدر ایمیل هایشان بخش Unsubscribe وجود دارد. این یک راه برای مبارزه و کاهش ایمیل های ناخواسته است.

در اندک زمانی پس از این اعلان، جیمیل برای آن دسته از کاربرانی که قصد توقف دریافت برخی ایمیل ها را بدون کلیک کردن بر روی Unsubscribe را داشتند برایشان امکان پذیر شد بدون آنکه گزارش یک ایمیل را به عنوان ایمیل اسپم به جیمیل گزارش کنند.

در حال حاضر و با آخرین تغییرات به وجود آمده در جیمیل، منهای آنکه کاربران باید کلاه خودشان را نگاه دارند که باد نبرد، اما روند متوقف سازی دریافت ایمیل های ناخواسته به آسانی صورت می گیرد.


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 128 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

10 راهکار مفید و مورد استفاده در گوگل آنالیتیکس

چهارشنبه 28 اسفند 1392
18:19
فرشته شکری

از ویژگی های بسیار کاربردی قابل تنظیم در گوگل آنالیتیکس می توان به دسترسی به ریز محتوا و اطلاعات دسترسی پیدا کرد.
در اینجا ما به گردآوری همزمان بخش های انتخابی گزارشات، منوهای داشبوردی و سایر ویژگی های حرفه ای برای کمک به سئوی بهتر سایت شما می پردازیم.
آنچه که شما نیاز دارید تنها پیروی از این یافته هاست. شما می توانید تنها با یک کلیک و دانلود اطلاعاتی که در ادامه می آید 3 کار مهم انجام دهید. در وقت خود برای سئوی بی هدف صرفه جویی کنید، تمامیت سئوی ابزاری از طریق گوگل وبمستر را فرا بگیرید و همچنین از تلاش بیهوده و زمان بر برای سئو از راه های مختلف بکاهید.
تنها کاری که کافیست انجام دهید، کلیک کردن بر روی لینک ها و دانلود فایلهاییست که در ادامه می آید. زمانیکه به پروفایل خود در گوگل وارد شدید، از هیچکدام از این فایلها نگذرید. این روش، برای اولین بار در تارنمای طراحی سایت شرکت طرح و پردازش مبنا برای شما آورده شده است. دقت کنید که ممکن است در صورت لوگین شدن با آی پی کشورمان، دچار مشکلاتی نظیر اخطار و متصل نشدن به فایل مورد نظر شوید.

گزارشات سفارشی

اگرچه که چنین بخشی در گوگل آنالیتیکس وجود ندارد اما کمک رسان خواهد بود. ساخت گزارشات سفارشی، یکی از راحت‏ترین کارهاست. این گزارشات می توانند بسیار با ارزش باشند. ما یک راهنمای سریع برای چگونگی ساخت یک گزارش سریع برای شما داریم. اما اگر بخواهید خودتان هم می توانید فایل های آمادۀ موجود در اینترنت را نصب کرده و طبق اصول کاری خودتان ویرایش کنید. (اگرچه که چنین چیزی پیشنهاد نمی شود) با ما تماس بگیرید!

گزارش سئو

این یکی را جیمز گورد تهیه کرده و بسیار موثر برای سئو شدن از طریق کلمات کلیدی، صفحات آگهی و معیارهای تجارت الکترونیک است.

گزارش دنباله دار سئو را دانلود کنید.

گزارش سئو

تحلیل واژگان کلیدی

این نوع گزارش محبوب ترین واژگان کلیدی را نمایش می دهد و به دنبال همان ها می رود (البته به غیر از آنانی که گوگل اطلاعاتی درمورد آنها نمی دهد). همچنین متریک‏های متفاوتی نظیر اعتبارات تبدیلی، اهداف تکمیل شده و زمان بارگیری که صفحه را نشان می دهد. برگه های دیگر نیز متریک‏هایی چون عملکرد کلی سایت و اهداف آن را نشان می‏دهند.
گزارش تحلیل واژگان کلیدی را دانلود کنید.

تحلیل واژگان کلیدی

گزارش کلمات کلیدی ناشناخته

این گزارش کلمات کلیدی شناخته شده را دسته بندی و فیلترمی کند و به نمایش در می آورد. هدف نهایی این کار دریافت بازدید بیشتر از راه ایجاد ترافیک هدفمند و سالم است. و هدف اصلی برآورد میزان درآمد از یک محصول، میزان بازدید و تعداد موجودی محصول است.
شما باید وارد بخش این گزارش شده و آنها را بر اساس کلمات کلیدی که برایتان مهم و شناخته شده هستند و می خواهید با آن ها شناخته شوید تغییر دهید. همانطور که در تصویر گرفته شده (اسکرین شات) زیر می بینید، ما اولین واژه را قفل کرده ایم اما باید آنهایی را هم که تنها یک خط تیره دارند و یا شبیه آن هستند حذف کنیم. حسابداران، فروشگاه داران و در کل کسانیکه به صورت مرتب به تجارت و کسب و کار مشغولند، استفاده کنندگان دائم این گزارش خواهند شد.
گزارش واژگان کلیدی شناخته نشده را دانلود کنید.

کلمات کلیدی ناشناخته

گزارش صفحات 404

این بخش توسط پیتر مینیرتزهاگن ایجاد شده که شما باید خودتان آن را تکمیل کنید اما این می تواند بسیار موثر در شناسایی و رفع مشکلات مربوط به خطاهای 404 باشد. در اسکرین شات زیر نحوۀ تنظیمات این گزارش آورده شده است. ببینید چطور می توان یک خطا را عیب یابی کرد.

صفحات 404

گزارش تفکیک هدف در سئو

یک پکیج آماده از تمام معیار‏های سئو. این گزارش را دانلود کنید.

تفکیک هدف در سئو

گزارش سایتهای رجوع شده

این گزارش توسط آنا لوییس درج و منتشر شده؛ و به مدیر یک سایت تمام اهداف و اعتبارات گفتمانی را جهت کمک به یافتن ارزش لینک هایی که دریافت کرده (به نوعی بک لینک) مشخص می نماید. این گزارش را دانلود کنید.

سایتهای رجوع شده

گزارش تحلیل لینک ها

این گزارش توسط سئوبوک تهیه شده و شما را قادر می سازد تا لینک هایی که بیشترین ترافیک را به سوی سایت شما می فرستند شناسایی کنید، تعداد بازدیدها را بیابید و بعدتر را پیش بینی کنید. گزارش تحلیل لینک ها را دانلود کنید.

تحلیل لینک ها

کدام کلمات کلیدی هستند که به بازدیدکننده به سوی مطلب شما می فرستند؟

این گزارش وظیفۀ پالایش واژگان کلیدی و نمایش بازدیدکنندگان و همچنین پیش بینی مقدار ارتقای سایت شما را دارد. دیگر وظیفۀ آن قادر ساختن شما برای کنترل نظرات، هدایت ترافیک به سایت و همچنین اعمال محدودیت در موضوعات معمول است.
شما همچنین می توانید از طریق پیوند مورد نظر برای ویرایش کلمات کلیدی خود استفاده کنید. گزارش کلمات کلیدی غیر برند را دانلود کنید.

کلمات کلیدی ارسال کننده بازدید

داشبورد سئو

مجددا گزارشی از آنا لویس از بلاگ معروف کوزای که به شما معیارهای جستجوی سازمان یافته را نشان می دهد. این معیارها عبارتند از: کارایی کلمات کلیدی برند شده/نشده، صفحات تبلیغاتی ویژه و موارد دیگر. تعداد زیادی از این معیارها را در این تصویر به صورت کلی ببینید. داشبورد سئو را دانلود کنید.

داشبورد سئو


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 169 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

الگوریتم گوگل در نحوۀ ارائۀ موتور جستجو

پنجشنبه 22 اسفند 1392
18:17
فرشته شکری

هر روزه گوگل به بیش از 1 بیلیون (یک میلیارد) جستجوی مردم در سراسر جهان شامل 181 کشور و 146 زبان را پاسخ می‎دهد.

15 درصد از جستجوی‏هایی که هر روز با آن مواجه می‏شویم را پیشتر ندیده‎ایم. چنین چیزی را تکنولوژی میسر می‏کند چراکه ما (گوگل) برنامه‏های محاسباتی ای را خلق میکنیم که به آن “الگوریتم” می‏گویند که می‏تواند به حجم و وسعت بسیار بالایی از درخواست‏های جستجو پاسخگو باشد.در اینجا می خواهیم تا شما را با الگوریتم گوگل در نحوۀ ارائۀ موتور جستجو آشنا کنیم.

الگوریتم گوگل در نحوۀ ارائۀ موتور جستجو

ما (به عنوان گوگل) تازه در ابتدای چیزی هستیم که امکان پذیر است و به طور مداوم در حال یافتن راه حل‏های بهتری هستیم. تعداد مهندسین بیشتری داریم که در حال کار بر روی سیستم جستجویی هستند تا آنچه که امروز موتور جستجوی گوگل ارائه می‏کند متفاوت تر از هر زمان دیگری در گذشته باشد.

تکیۀ موتور جستجوی گوگل بر نبوغ انسانی، تداوم و سماجت و همچنین سخت کار کردن است. به عنوان یکی از مهندسین و طراحان این موتور، چیزی را طراحی می‏کنیم که یک گشتاور خوب، با بهره وری و مقاومت، پر صدا و سایر کیفیت‏ها داشته باشیم.

مهندسین بخش جستجوی گوگل الگوریتمی را طراحی می‏کنند که با سرعت بازگشت به موقع ربات جستجوگر، با کیفیت، متمرکز و پاسخگوی جستجوهای مردم باشد.


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 147 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

نکاتی که قبل از خرید دامنه دست دوم باید بدانیم

پنجشنبه 22 اسفند 1392
18:17
فرشته شکری

هنگام طراحی وب سایت اولین موضوعی که افراد با آن روبرو می شوند هاست و همچنین دامنه ی سایت می باشد.از آنجاییکه امروزه یکسری تبلیغات درباره ی خرید دامنه با رنک 2 و 3 مطرح شده است در اینجا می خواهیم تا درباره ی نکاتی که قبل از خرید دامنه دست دوم باید بدانیم اشاره کنیم.

نکاتی که قبل از خرید دامنه دست دوم باید بدانیم

اولین نکته ای که در خرید دامنه دست دوم باید بدانیم لینک هایی که قبلا در این دامنه بوده مرتبط با سایت فعلی شما می باشد یا خیر. برای راحتتر کردن مفهوم به مثال روبرو توجه کنید.کسی که در فکر راه اندازی یک فروشگاه لوازم ورزشی است هیچگاه فروشگاه خود را در جایی که فروشگاه های لوازم خانگی هستند احداث نمی کند.دامنه ها نیز همینطورند به عبارتی دامنه ی دست دوم هم می تواند موجب سرعت بخشیدن پیشرفت وب سایت شما شود هم مانعی برای پیشرفت سایت.

مت کاتس در رابطه با دامنه های رنک دار قدیمی می گوید:زمانیکه شما یک دامنه استفاده شده را خریداری میکنید و با مشکلاتی روبرو میشوید به این معنی است که قبلا شخصی بر روی آن فعالیت های مغایر با قوانین گوگل یا اسپم انجام داده است.

با توجه به گفته ی کاتس متوجه می شویم که یک دامنه ی دست دوم می تواند جریمه هایی را داشته باشد که بعدها برای شما مضر باشد و واضح است کسی که روی سایت خود کار کرده باشد و دارای رنک بالایی باشد حاضر به فروش دامنه خود نخواهد بود!

به هر دلیلی اگر تمایل به خرید دامنه دست دوم داشته باشید می توانید با ساختن یک اکانت در وبمستر گوگل وارد بخش Manual Actions رفته و جریمه های آن را ببینید.

همچنین می توانید زمینه ی کاری سایت ها را برررسی کنید،حتی اگر محتوایی روی دامنه رنک دار قرار دارد از چه کیفیتی برخوردار است.

لازم به ذکر است که با استفاده از تکنیکهایی می توان رنک بالا بدست آورد اما با عوض شدن آپدیت بعدی گوگل از بین خواهد رفت. در پایان می توان گفت که خرید یک دامنه رنک دار می تواند یک ریسک باشد و باعث سرعت در پیشرفت و یا شکست سایت شما شود.

بنابراین بهترین روش برای پیروزی در سایت استفاده از مطالب بکر و ایده های تازه است همچنین بررسی رفتار بازدیدکنندگان و شناسایی صفحات پربازدید سایت راهنمای مناسبی برای تعیین ادامه مسیر سایت و جهت گیری مطالب خواهد بود.


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 143 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

سرانجام پیج رنک گوگل

پنجشنبه 22 اسفند 1392
18:17
فرشته شکری

همانطور که میدانید گوگل در طی چندین سال به طور مرتب تقریبا هر سه ماه یکبار پیج رنک صفحات را آپدیت می کرد و این پیج رنک یکی از فاکتورهای مهم در تعداد ورودی گوگل و نشان دادن یا ندادن هر سایت در صفحات اول نتایج گوگل بود. اما مدتی ست که از بروزرسانی مجدد گوگل گذشته است و تلاش افرادی که در بروزرسانی سایت خود اقدام کرده اند بی نتیجه مانده است.در اینجا می خواهیم تا به سرانجام پیج رنک گوگل پی ببریم.

سرانجام پیج رنک گوگل

مت کاتس در صحبت هایی در مورد پیج رنک گوگل به سرانجام پیج رنک گوگل اشاره کرده است. بر اساس گفته ی مت کاتس که در مورد عدم بروز رسانی پیج رنک گفته شده، ایده حذف پیج رنک را در ذهن تقویت می کند. همچنین مت کاتس اشاره میکند که پیج رنک یک سایت نشانگر کیفیت محتوای آن نیست با اینکه بر رتبه بندی نتایج گوگل تاثیر گذار است. به گفته او پیج رنک تنها نشان دهنده تعداد لینک های ورودی به یک سایت از سایت های دیگر اینترنت است.

عوامل موثر در پیج رنک

به عبارتی یکی از عواملی که می تواند در پیچ رنک موثر باشد ساختار و کیفیت کدنویسی می باشد و سایت باید یک صفحه اصلی داشته باشد و به راحتی بتوان به صفحات مهمتر دسترسی پیدا کرد (مانند نمودار درختی). اینکار موجب می شود تا پیج رنک سایت شما افزایش پیدا کند.

همچنین برای بهبود جایگاه خود در موتورهای جستجوگر گوگل استفاده از محتوای مفید و با کیفیت از اهمیت بالایی برخوردار است.
به علاوه صحبت های مت کاتس نشان می دهد که اگر محتوای سایت گسترش پیدا کند و لینک های بیشتری به سایت ایجاد شود می تواند روی پیج رنک سایت تاثیرگزار باشد.

و در آخر با توجه به صحبت های مت کاتس می توان متوجه شد که مفهوم پیج رنک بصورت یک عدد مشخص تا حدی فراموش شده و به کاربران اینترنتی ارائه نخواهد شد ولی ارزش و اهمیت کسب بک لینک های طبیعی و مناسب از سایت های معتبر همچنان حفظ شده و بر رتبه بندی نتایج جستجو تاثیرگذار است.


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 146 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

"واکنش دستی" در گوگل وبمستر چیست؟

پنجشنبه 22 اسفند 1392
18:17
فرشته شکری

توضیحات در ارتباط با هر بخش وبمسترتولز، هرچقدر آسان و کاربردی اما به همان میزان ممکن است کمی پیچیده باشد چراکه هر چند وقت یک بار، گوگل ابزار جدیدی را به این قسمت اضافه می کند. طوری که کاربر فکر می کند حتما چنین چیزی را نیاز داشته و می بایست از مدت ها پیش این ابزار خاص به زیرمنوهای یکی از قسمت های وبمسترتولز اضافه می گشت.

اما این بار تقریبا وبمسترتولز سر ناسازگاری عجیب و شگفت انگیزی با وبمستران برداشته است: واکنش یا جریمه دستی!

به توضیحاتی در این مورد توجه کنید. اینکه مدیران بخش مبارزه با اسپم گوگل چه می کنند و وبمستران باید چه کنند تا با واکنش دستی گوگل مواجه نشوند!

ولی پیش از این موضوع به مطلبی دیگر اشاره می کنیم تا بدانید واکنش دستی چیست و در کجا از آن استفاده می شود!

اطلاعات ما برگرفته از توضیحات بخش Support گوگل و مقالۀ Image Mismatch می‏باشد.

Image Mismatch (عدم همخوانی یا تطابق تصویر):

اگر این پیام را در صفحۀ واکنش دستی می‏بینید، بدین معناست که برخی از تصاویر سایت شما ممکن است به صورت متفاوتی در صفحات نتایج جستجوی گوگل با زمانیکه در سایت خودتان نمایش داده می شوند وجود داشته باشد.

در نتیجه، گوگل یک واکنش دستی را در بخش های این چنینی سایتتان ثبت کرده است که باعث می شود بدانید که تصاویرتان چگونه در گوگل نمایش داده شده اند. اطلاعات مربوط به این اتفاق به صورت کامل در لیستی زیر تطابقات وسیع سایت (site-wide matches) آورده شده اند. همچنین اتفاقاتی نظیر این اگر تنها در بخشی از سایت رخ داده باشد می توانید اطلاعات مربوط به آن را نیز به صورت لیست شده و تحت نام تطابقات کوچک (partial matches) مشاهده نمایید.

پیشنهادهایی برای بهتر شدن

  1. مطمئن شوید که سایتتان دقیقا همانطور تصاویر را به کاربران نمایش می دهد که در بخش نتایج جستجوی گوگل! این مساله ممکن است به خاطر پلاگین های anti-hotlinking باشد. شاید بد نباشد که نگاهی به کدهای موجود در سرور سایتتان بیندازید.
  2. زمانیکه از نمایش دقیق آنچه که در سایتتان وجود دارد با آنچه که در نتایج جستجوی گوگل می بینید اطمینان پیدا کردید، درخواست بازبینی مجدد سایتتان را ثبت کنید.

زمانیکه اقدامات ثبتی و درخواست تجدید نظر را انجام دادید، گوش به زنگ و منتظر یک پیام در اکانت وبمسترتولز خود باشید. ما پس از بازبینی سایت، شما را در جریان خواهیم گذاشت. در صورتیکه محرز گردد که بر اساس راهنمایی های انجام شده، دیگر مواردی را نقض نمی کنید، واکنش دستی را منتفی خواهیم کرد.

و اما واکنش دستی کجاست و چه می کند؟

درحالیکه گوگل مشغول اقدامات لازم بر روی الگوریتم هایش جهت ارزیابی و بهبود مداوم کیفیت جستجو است، ما هم بخشی را با عنوان واکنش دستی که از تکنولوژی ضد اسپمینگ استفاده می کند بر روی سایت ها آورده ایم. این بدین معناست که بخش واکنش دستی بر خلاف بخش های دیگر گوگل که ربات ها بسیار فعالند، در اینجا نیروی انسانی و کارمندان بخش مبارزه با اسپم کار و این بخش را کنترل می کنند. صفحۀ واکنش های دستی اقداماتی از این دست را بر عهده دارد (و البته اقدامات امنیتی دیگر) و به قسمت هایی که از نظر گوگل دچار مساله هستند لینکهایی جهت بررسی و رفع مساله توسط ادمین سایت می دهند. (اگر رنکینگ سایت شما تحت تاثیر فشارهای بخش واکنش دستی قرار گرفت، ما این موضوع را در مرکز پیام خودتان در وبمسترتولز اعلام خواهیم کرد)

واکنش-دستی-در-گوگل-وبمستر-چیست؟

اگر سایت شما در نتایج جستجو دیده نمی شود، یا آنطور که پیشتر اجرا می شد،  اکنون نمی شود، پیشنهاد می کنیم سری به صفحۀ واکنش دستی خود بزنید تا به نشانی های مشکل دار برسید و در جهت رفعشان اقدام کنید.

زمانیکه شما از عملکرد سایتتان در قبال راهنمایی های ما مطمئن شدید، می توانید درخواست یک بازبینی از سایتتان را به صورت مستقیم از صفحه واکنش دستی تان ثبت نمایید. دنیای وب یک دنیای اکوسیستمی است که هر لحظه در حال تغییر است؛ و عملکرد سایت شما هم به عنوان جزیی از دنیای وب در جستجو، تقریبا به طور قطع در گذر زمان در حال نوسان است. بر این اساس حتا اگر درخواست تجدید نظر شما موفقیت آمیز باشد، رنک سایت شما ممکن است به پایینتر (یا بالاتر) از چیزی که قبلا بود برسد.

مروری بر صفحه واکنش دستی

1.     در داشبورد وبمسترتولز، روی Search Traffic کلیک کنید.

2.     بر روی Manual Actions کلیک کنید.

3.     واکنش های دستی لیست شده را در این بخش مرور کنید. هنگامی که مشکلات لیست شده را رفع کردید و اطمینان حاصل نمودید که سایتتان از راهنمای وبمستر (Webmaster Guidlines) پیروی می کند، بر روی Request a review کلیک کنید تا از گوگل درخواست تجدیدنظر سایت شما را ثبت نمایید.

دو بخش مهم در صفحه واکنش دستی وجود دارد:

  • بخش Site-wide matches که اقدامات موثر یک سایت را لیست می کند.
  • بخش Partial matches که وظیفۀ بررسی یک URL خاص یا یک بخشی از سایت را دارد. این موضوع برای صفحاتی از یک سایت مشهور غیر معمول نیست که حداقل چند واکنش دستی دریافت کرده باشد. به خصوص اگر آن سایت مربوط به پلتفرمی برای سرویس دهی به کاربران یا مشاغل در زمینۀ اشتراک گذاری و خلق آثار باشد.

هر بخش شامل اطلاعات زیر می شود:

Reason: دلیل هر خطا و اقدامی که گوگل کشف می کند.

Affect: قسمتی از سایت را نشان می دهد که واکنش دستی را حساس و جلب توجه کرده است. اگر یک واکنش دستی بیش از 1000 آدرس را زیر ذره بین بگیرد، تنها 1000 نشانی اول نمایش داده می شوند.

در مورد گوگل و اسپم

الگوریتم گوگل بسیار خوب در تشخیص اسپم ها عمل می کند و در بیشتر موارد، به صورت اتوماتیک آن را کشف و از نتایج جستجو حذف می کند. به هر حال جهت حفاظت از ایندکس ها، گوگل اراده ای قوی در این موضوع دارد و به همین خاطر بخش واکنش دستی را جهت حذف اسپم و اسپمینگ از نتایج جستجویش ایجاد نمود.


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 114 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

تاثیر محتوای تکراری بر سئو

23 اسفند 1392
18:16
فرشته شکری

بسیاری از ادمین ها و بلاگرها تصور می کنند که اگر یک متنی تولید کردند، برای آنکه متنشان توسط افراد بیشتری خوانده شود و ربات های جستجوگر گوگل را بیشتر جذب کنند، آن را در چندین نشانی دیگر کپی می کنند. حال آنکه امروزه باید بدانیم که حتا نشانی هایی که بعضا با www و همچنین بدون این 3 حرف، فعال هستند نیز در خطر جدی ایندکس نشدن و جریمه شدن هستند.

گوگل سخت تلاش می کند تا صفحاتی با اطلاعات متمایز از سایر صفحات وب، ایندکس کند و نشان دهد.

گوگل چندین راه برای پیشگیری از ایجاد لینکهای تکراری و همچنین راههایی جهت نشان دادن آنچه که شما می خواهید برایتان ایندکس شود را پیش پایتان می گذارد:

  1. تلاش کنید تا لینکهای داخلی‏تان بدون نقص باشند. برای مثال به صفحاتی این چنینی لینک ندهید: http://www.example.com/page/  و  http://www.example.com/page and http://www.example.com/page/index.htm.
  2. از وبمستر تولز برای آنکه به گوگل بگویید کدام قسمت از سایتتان را ایندکس کند استفاده کنید. شما می توانید به گوگل، دومین اصلی تان را معرفی کنید. برای مثال http://www.example.com or http://example.com).
  3. کاربران از دیدن صفحات خالی خوششان نمی آید. پس تا جای ممکن از این اقدام جلوگیری نمایید. برای مثال: صفحاتی را که هنوز برای آن مطلبی ندارید، ایجاد و منتشر نکنید. اگر قصد ایجاد چنین صفحاتی را داشتید، از noindex meta tag جهت قفل نمودن این گونه صفحات از ایندکس شدن استفاده کنید. این بدین معناست که از کد nofollow و نظایر آن که در بسیاری از سی ام اس ها (که جدیدترین شان وردپرس است و به راحتی این کار را برای لینک ها انجام می دهد) تعریف شده، استفاده نمایید.

در موارد نادر، الگوریتم گوگل ممکن است یک URLی را از یک سایت انتخاب کند که در حال انتشار مطلب شما بدون اجازه تان است. اگر شما معتقدید که آن سایت در حالت کپی برداری مطلب شما بدون رعایت قوانین کپی رایت است، احتمالا باید با هاست سایت مربوطه تماس بگیرید و درخواست حذفش را بدهید. به علاوه، می توانید درخواست حذف آن صفحۀ خاص را از طریق صفحۀ "درخواست تکمیل فرم مخصوص به قوانین نقض شده" به گوگل بفرستید.

تمام این موارد برای حفاظت از حقوق افراد ذکر شد. اما چه اتفاقی برای سایتهایی که مطالب و محتوا و دسترنج دیگران را با یا بدون ذکر منبع (امروزه برای صفحۀ نتایج جستجوی گوگل تفاوتی نمی کند) بر روی سایت خودشان پیاده می کنند می افتد؟

پیش از اشاره به این مطلب باید دوباره خاطر نشان کرد که حتا صفحات داخلی یک سایت اگر مشابه هم نیز باشند، بر سئو و ایندکس سایتتان تاثیر خواهد گذاشت. به همین خاطر ابزار مختلفی را که وبمستر تولز در اختیار کاربران گذاشته نیز می توان بسیار کاربردی یافت. در این ارتباط در مقالات پیشین توضیحاتی را ارائه دادیم و در آینده نیز مقالاتی از این دست منتشر خواهد شد.

تاثیر محتوای تکراری بر سئو

برویم سر بحث اصلی!

گوگل و رباتهای جستجوگرش پس ارائۀ الگوریتم مرغ مگس خوار، دقت فراوانی در گشتن به دنبال اولین صفحه ای هستند که با توجه به زمان و تاریخ ایندکس شدن، مطلب را درج کرده است و باقی صفحات را از بخش نتایج جستجو حذف خواهند کرد. البته در صورت درخواست کاربر، گوگل می تواند صفحات تکراری را نیز نشان دهد اما در حالت عادی این صفحات برای گوگل فاقد ارزش و محتوا هستند.


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 119 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]
صفحه قبل 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 صفحه بعد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مقالات طراحی سایت است. | قدرت گرفته از Blogtez.com|