تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
مقالات طراحی سایت

Captcha چیست؟

دوشنبه 28 بهمن 1392
15:49
فرشته شکری

حتما تا بحال هنگام فعالیت های اینترنتی مانند تبادلات مالی آنلاین ، ترافیک وب سایت ها و موتورهای جستجو ، نظرسنجی های آنلاین ، ثبت نام های آنلاین ، سرویس های ایمیل رایگان و بسیاری دیگر از چنین موارد با کادری روبرو شده اید که حاوی اعداد و یا حروف به صورت نامرتب و کج است Captcha نرم افزاری ست که با پرسیدن سوالاتی که جواب  دادن به آنها توسط انسان راحت است می پردازد و به منظور حمله به این سیستم ها طراحی شده اند.Captcha در واقع یک مکانیزم امنیتی محسوب می شود که تعیین می کند که طرف مقابل شما یک کامپیوتر است یا یک انسان .لازم به ذکر است بدانیم که تست تورینگ توسط انسان برگزار می شود و هدفش تشخیص ماشین است اما کپچا توسط ماشین برگزار می شود و هدفش تضخیص انسان است.
پنج نوع از کپچاهای مرسوم عبارتند از:

√ Captcha تصویری همراه با صدای تلفظ شده کاراکتر درون عکس

کپچا-چیست1

√ Captcha ای که باید عکس موردنظر را در تصویر پیدا کرد

کپچا-چیست2

√ Captcha ای که باید که مسدله ی ریاضی ساده حل کرد

کپچا-چیست3

√ Captcha های سه بعدی

کپچا-چیست3 (2)

√ Captcha هایی با استفاده از تبلیغات

کپچا-چیست4

با استفاده از کپچا تنها انسان ها قادر به انتشار نظر در بخش وبلاگ سایت شما خواهند بود و به این ترتیب نیاز به عضویت در سایت یا وبلاگ شما برای جلوگیری از نظرات اسپم نیست.
سایت هایی مثل گوگل و یاهو که نیازمند عضویت تعداد بسیاری از افراد هستند قبل از بکارگیری کپچا مشکلات زیادی نظیر ساخت تعداد زیادی از اکانت دارند که بتوانند در چند دقیقه صدها ایمیل بسازند اما پس از استفاده از سیستم کپچا تنها انسان ها قادر به تکمیل فرم و ثبت نام نهایی می باشند و امروزه به یک ضرورت در سیستم های رایگان تبدیل شده است.
از کاربردهای دیگر کپچا می توان به جلوگیری از هک شدن اشاره کرد به طوریکه با چند تلاش اشتباه در سیستم های ایمیل مانند یاهو یک کپچا به کاربر نشان داده میشود تا از این روش هک جلوگیری شود.
نکته ی مهم : استفاده از کپچاهایی که تشخیص آن حتی برای انسان هم مشکل است موجب ترک کاربران می شود همچنین بکارگیری روش های دیگری مانند شناسایی نظرات اسپم و ذخیره در حافظه سرور میتوانند جایگزین مناسبی برای کپچا در سایت های کم بازدید باشند.


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 122 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

فایل robots.txt چیست و چگونه عمل می کند؟

دوشنبه 28 بهمن 1392
15:48
فرشته شکری

ربات های وب (که به نام های سرگردانان وب، خزندگان یا عنکبوت ها نیز شناخته می شوند) به برنامه هایی می گویند که به صورت خودکار سراسر وب را می گردند و جستجو می کنند. موتورهای جستجویی نظیر گوگل از آنها برای محتوای درون وب استفاده می کنند و اسپمرها برای به دست آوردن ایمیل آدرس ها. آنها کارایی های بی شماری دارد.

توضیحات واضح در مورد فایل robots.txt

دارندگان سایت ها از robots.txt جهت معرفی ساختار سایتشان به ربات های سراسر وب استفاده می کنند.

یک مثال در ارتباط با چگونگی کارکرد این فایل: یک ربات جستجوگر مثل ربات گوگل قصد ورود به سایت شما را دارد تا موارد مورد نظرش چون خطاها، صفحات، محتوا، تصاویر و غیره را ایندکس کند. در صورتی که صفحه ورودی شما http://www.example.com/welcome.html باشد، ربات مورد نظر ابتدا و پیش از هر نوع بررسی سایت شما نشانی http://www.example.com/robots.txt را چک خواهد کرد. و در نهایت به این دستورات بر خواهد خورد:

عبارت User-agent: * به معنای این است که این سایت و این دستور برای هم? ربات ها یکسان است. و قسمت Disallow: / حاوی این پیام است که هیچ رباتی نباید هیچ قسمتی از این سایت را بررسی و مشاهده نماید.

دو نوع نگرش نسبت به استفاده کنندگان از robots.txt وجود دارد:

1.       ربات ها می توانند robots.txt شما را نادیده بگیرند! به خصوص آنکه ربات های مخرب، کارشان اسکن نمودن سراسر وب برای یافتن نقص های امنیتی، ایمیل آدرس ها و غیره است، کوچکترین توجهی به محتویات robots.txt ندارند.

2.       فایل robots.txt یک فایل در دسترس عموم می باشد. هرکسی می تواند ببیند که شما کدام قسمت را تمایل ندارید که ربات های دیگر ببینند.

*پس برای مخفی نمودن اطلاعاتتان با استفاده از robots.txt تلاش نکنید.

نحو? ساخت یک فایل robots.txt

کجا آن را قرار دهیم؟

پاسخ کوتاه: در بالاترین سطح دایرکتوری سرور سایتتان

پاسخ کامل: زمانیکه یک روبات به دنبال فایل robots.txt برای نشانی URL شما می گردد، به دنبال اولین اسلش پس از اکستنشن شما می رود و به صورت اتوماتیک عبارت robots.txt را قرار می دهد.

برای مثال اگر داشته باشیم: http://www.example.com/shop/index.html، ربات مورد نظر /shop/index.html را حذف نموده و /robots.txt را جایگزین و در انتهای URL قرار می دهد.

به همین خاطر شما به عنوان دارنده سایت می بایست این فایل را در مکان صحیح و جایی قرار دهید که در نتایج جستجو دیده شده و عمل نماید. معمولا این فایل را در جایی مشابه همان صفحه اصلی سایت (index.html) یا همان صفح? به اصطلاح خوشامدگویی قرار می دهند.

*فراموش نکنید که تمام حروف این فایل کوچک نوشته می شوند: صحیح: robots.txt ؛ غلط: Robots.TXT

چه چیزی در آن بنویسیم؟

فایل robots.txt یک فایل متنی است که از یک یا تعداد بیشتری از دستورات ساخته شده است. به صورت معمول شامل یک دستور شبیه به این می شود:

در مثال فوق شاهد 3 دایرکتوری محروم شده هستید که با استفاده از این 3 دستور، پیامی به ربات های سراسر وب ارسال می کند که به معنی عدم دسترسی ایشان به فایل های مشخص شده است.

توجه داشته باشید که برای محروم نمودن ربات ها به یک URL خاص، باید در هر خط مجزا یک دستور جدید را وارد نمایید. شما نمی توانید دستور Disallow: /cgi-bin/ /tmp/ را در یک خط وارد نمایید. همچنین نباید در مقابل یک دستور، خط را خالی بگذارید چراکه برای ربات این تصور می شود که دستور مورد نظر برای تمام وبسایت شما قابل اجرا است.

ضمنا شما نمی توانید به صورت منظم و نامنظم دستورات داخل فایل را با یکدیگر ادغام نمایید. برای مثال علامت "*" در فیلد User-agent به معنای آن است که دستورات وارد شده در مقابل این عبارت برای تمامی ربات ها لازم الاجراست. به طور مشخص و عینی شما نمی توانید دستوراتی چون User-agent: *bot*", "Disallow: /tmp/*" or "Disallow: *.gif را در کنار همدیگر وارد نمایید.

بررسی دقیق نمایید که چه چیزهایی را نمی خواهید ربات ها ببینند. هرچیزی را که نمی خواهید آنها ببینند را به راحتی می توانید از دیدشان مخفی کنید. به مثال های زیر توجه بفرمایید:

خط فرمان به تمام ربات ها برای عدم دسترسی به کل سایت شما

خط فرمان به تمام ربات ها برای دسترسی به کل سایت شما

برای اجرای دستور فوق همچنین می توانید یک فایل robots.txt بدون متن بسازید و هیچوقت به سراغش نروید.

خط فرمان به تمام ربات ها برای عدم دسترسی به بخشی از سایت شما

خط فرمان به یک ربات خاص برای عدم دسترسی اش به کل سایت (برای مثال نام ربات "BadBot" است)

خط فرمان به تنها یک ربات خاص جهت دسترسی به کل سایت شما و عدم دسترسی سایر ربات ها:

خط فرمان به تمام ربات ها برای عدم دسترسی به تمام فایل ها به جز برخی از آنها:

یا برای مشخص نمودن دقیق یک نشانی و یا فایل می توانید از این دستورات استفاده کنید و نشانی دقیق را در باکس robots.txt وارد نمایید.


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 128 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

وبمستر تولز به زبان ساده

دوشنبه 28 بهمن 1392
15:47
فرشته شکری

ابتدا قبل از هر چیزی اگر اکانت در گوگل ندارید یکی بسازید.

وارد صفحۀ وبمستر تولز گوگل بشوید و طبق دستورات زیر عمل کنید:

صفحه اصلی وبمستر تولز

پس از ورود به این سرویس بر روی دکمه ...Add a site کلیک کنید در نوار کشوی که باز می شود آدرس وب سایت خورد را به صورت http://www.yoursite.com وارد کنید . و سپس دکمه Continue را جهت ثبت وب سایت کلیک کنید. کلید Add a site در وبمستر تولز

حال آدرس سایت نمایش داده خواهد شد که نیاز به تایید دارد. برای تایید سایت بر روی گزینه Verify this site کلیک کنید تا وارد صفحه Verify ownership شوید در قسمت Verification method سه روش را در اختیار شما قرار میدهد تا به صورت دلخواه انتخاب کنید.

روش اول اضافه کردن کد html به کدهای html سایت است مانند توضیحاتی که در بخش Show me an example آمده است.

روش دوم اضافه کردن فایل html در روت وب سایت است ابتدا آن صفحه را دانلود میکنید و سپس در روت وب سایت آپلود میکنید. پس از آپلود باید بتوانید نشانی کامل فایل را که پس از آدرس دامنه تان می آید ببینید. (مثال: http://example.com/uvrjvrbrtbtsz2540ne524b242w5b4h523n4)

روش سوم اضافه کردن کد به dns وب سایت است که البته دو روش اول ساده تر و کاربردی هستند.

بعد انجام هریک از این روشها بر روی Verify کلیک کنید تا در صورت انجام درست مراحل وب سایت تائیید گردد.

ورود بخش مدیریت یک وب سایت

بر روی نام وب سایت مورد نظر که از قبل ثبت گریده کلیک کنید تا وارد بخش مدیریت آن شود.

محل درج نشانی در وبمستر تولز

در این صفحه اطلاعات کلی از آخرین وضعیت سایت نمایش داده می شود.این اطلاعاتی در مورد وضعیت sitemap ها، وضعیت بازبینی سایت توسط موتور گوگل و وضعیت کلمات کلیدی جستجو شده برای ورود به سایتتان است.

در منوی سمت چپ صفحه لیست کشوی می بینید که به وسیله آن به سایر قسمت های مدیریت دسترسی پیدا خواهید کرد.

توضیحات منوی تنظیمات سایت Site configuration

مدیریت Sitemap

یا نقشه وب سایت، شما وقتی یک صفحه را در وب سایت خود می سازید می توانید با چند استاندارد آدرس این صفحات را به گوگل و سایر موتورهای جستجوگر معرفی کنید به مجموعه ای از این آدرس های که در قالبی خاص تعریف میگردند نقشه سایت یا سایت مپ می‏گویند.

گوگل این امکان را می هد که نقشه سایت را به صورت استاندارد Feed "خوراک" و XML ثبت کنید.

ثبت نقشه سایت در گوگل می تواند خیلی سریع تر صفحات وب سایت شما را در گوگل ذخیره کند و به دیگران این امکان را می دهد، آدرسهایی که ممکن است لینکی به آنها داده نشده باشه را پیدا کنند. همچنین تغییرات صفحات را خیلی سریعتر شناسایی خواهد کرد. استفاده از این سرویس خیلی موثر است پس از ثبت نقشه سایت می توانید در قسمت SITEMAP STATS مجموع صفحات وب سایت شما و میزان صفحات ذخیره شده در گوگل را نمایش می دهد.

مدیریت دسترسی خزنده به قسمتهای سایت (Crawler access)

برای جلوگیری از دیده شدن قسمت های از وب سایت مانند فولدرها و صفحات به دلایلی مانند جلوگیری از هک شدن وب سایت و همینطور عدم افشای بعضی از مطالب می توان از فایلی به نام robots.txt استفاده کرد که این فایل فرمت خاصی دارد که این امکان را می دهد که ربات های موتورهای جستجوگر را مدیریت کرد که به کدامیک از صفحات و فولدرها دسترسی داشته باشند.

تمام موتور جستجو گر از این فایل پشتیبانی می کنند گوگل در این بخش این اجازه را می دهد که کنترل بیشتری بر روی دسترسی ها داشته باشید. امکان حذف آدرسها در تب Remove URL یکی از این موارد است همچنین در تب Generate robots.txt به تولید فایل robots.txt پرداخت و آن را در موتور های جستجوی مختلف گوگل مورد آزمایش قرار داد.

مدیریت SiteLinks

در صورتی که معماری سایت به درستی پیاده سازی شده باشد و دارای بازدیدکننده بالا و همچنین PageRank بالایی باشد در این صورت ممکن است که گوگل لینک ها یا به عبارتی منوهای وب سایت شما را به صورت خاص و تفکیک شده نمایش دهد که این امتیازی بسیار عالی از سوی گوگل به وب سایت شما میباشد.

تنظیمات تغیر آدرس وب سایت Change of address

اگر قصد تغییر آدرس دامنه وبسایتتان را دارید از این قسمت میتوانید برای مطلع کردن گوگل از این تغییر استفاده کنید تا با سرعت بیشتری صفحات جدید وب سایت شما را ذخیره کند.

تنظیمات کلی (Settings)

در صفحه تنظیمات اولین مورد Geographic target است که در این قسمت می توانید موقعیت جغرافیایی یا کشور هدف را انتخاب کنید. با این انتخاب سایت شما فقط در جستجو هایی که از آن کشور انجام می شود قرار خواهد گرفت.

مورد دوم Preferred domain است که می توانید به گوگل بگویید آدرس سایت شما را با www نمایش بدهد یا نه و یا اینکه با توجه به لینک ها این کار را انجام دهد.

مورد سوم تنظیم تعداد دفعات مراجعه خرنده گوگل به وب سایت در قسمت Crawl rate است. ممکن است که به علت بزرگ بودن سایت و مشکلات سرور نتوانید پاسخ گوی درخواستهای اضافی باشید که در این صورت این مقدار باید کم شود و در صورتی که از عدم شناسایی به موقع تغییرات وب سایت ناراضی هستید مقدار آن را افزایش دهید.

توضیحات منوی Your site on the web

کلمات کلیدی در جستجو نمایش داده شده search queries

در این قسمت کلمات کلیدی که در موتور جستجوگر موجب مراجعه به سایت شما شده است به همراه موقعیت آن کلمات کلیدی از وب سایت شما در صفحات گوگل نمایش داده می شود. علاوه بر آن میزان کلیک ها و CTR ها را هم نمایش میدهد.گر کلمه کلیدی از وب سایت شما خیلی مهم واقع شود و آمار بازدید زیادی داشته باشد ستاره دار خواهد شد.

با استفاده از این کلمات می توان نیاز کاربران را به درستی درک کرد و از این کلمات برای بهینه تر کردن وب سایت خود بهره ببرید و در صورت استفاده از تبلیغات کلیکی گوگل هدفمندتر به امر تبلیغات بپردازید.

لینک ها به سایت شما Links to your site

در این قسمت آدرس صفحاتی از وب سایت شما را که لینکهایی ارزشمند از سایت های دیگر به آن داده شده است لیست شده و نمایش داده میشود شما می توانید می توان متن لینکی که برای لینک دادن استفاده شده است و آدرس وب سایت های لینک دهنده را مشاهده کرد.

از ویژگی برای بهینه کردن وب سایت و لینک های خارجی میتوان استفاده کرد.

لینک ورودی به سایت در وبمسترتولز

لینک های داخلی Internal Links

لیست صفحاتی که در داخل سایت به یکدیگر لینک داده شده اند به همراه تعداد لینکها و صفحات لینک داده شده وجود دارد.

توضیحات منوی امکانات عیب شناسی Diagnostics

خطاهای خزنده Crawl errors

در این قسمت خزنده یا همان ربات گوگل وقتی وارد سایت شما می شود تا اطلاعات آن را ارزیابی کند و با خود ببرد خطاهایی که در این هنگام کنکاش درون سایت مواجه می شود را نمایش میدهد. این خطاها به چهار دسته Web ،Mobile-Chtml ،Mobile-Xhtml تقسیم بندی گردیده است. اگر مشکلی در صفحات وب سایت شما رخ دهد گزارش کاملی در این قسمت در اختیار شماست و این گزارشات را جدی بگیرید ! چون حساسیت گوگل به این خطاها بالاست.

در قسمت "Restricted by robots.txt" لیست صفحاتی که توسط robot.txt پاک گردیده اند را نمایش میدهد.

گزارش وضعیت خزنده Crawl stats

در این صفحه شما گزارشی از وضعیت صفحات کنکاش شده توسط خزنده یا همان ربات موتور جستجوگر بر روی سایت را دارید که شامل صفحات کنکاش شده درهرروز ،میانگین مدت زمان صرف شده برای دریافت صفحات ، کیلوبایت صفحات دانلود شده در هر روز است.

شمارش خزندۀ گوگل در وبمستر تولز

پیشنهاد‌های کدهای اچ تی ام ال HTML suggestions

در این قسمت هنگامی خزنده سایت به سایت شما مراجعه میکند اگر مسئله ی را با محتوایی صفحات سایت شما بیابد به صورت لیست از صفحات که دارای مشکل هستند را ارائه میدهد که حل این ریز مشکلات موجود در صفحات کمک بسزای در ذخیره کردن صفحات شما در موتور جستجوگر خواهد نمود.

این بخش شامل سه قسمت است که هر قسمت خود شامل سه مورد Duplicate meta , Long meta , Short meta است:

قسمت اول Meta description می باشد که اگر توضیحاتی تکراری در صفحات وب سایت داشته باشید در Duplicate meta description نمایش داده خواهد شد و اگر توضیحات صفحاتان بلندتر از حد مجاز باشد در Long meta descriptions نمایش داده خواهد شد که باید کوتاه تر گردند و اگر توضیحات صفحاتتان کوتاه باشد در Short meta descriptions نمایش داده خواهد شد که باید بلندتر گردند.

سایر قسمت ها نیز به همین صورت می‎باشند.


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 124 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

چگونه از کپی شدن مطالبمان با کمک گوگل جلوگیری کنیم؟

دوشنبه 28 بهمن 1392
15:47
فرشته شکری

با حضور الگوریتم گوگل پاندا بود که قدم اصلی در حفظ و صیانت از حقوق تولیدکنندگان محتوا در اینترنت برداشته شد. سایت های اسپمینگ جریمه شدند و فرم هایی از جانب گوگل در اختیار تولیدکنندگان قرار گرفت که آنها نیز بتوانند اگر تخلفی از دید گوگل جا ماند، گزارش کنند و از طریق گزارش دستی، آن چند درصد جزیی خطا نیز برطرف گردد.

موارد حقوقی همیشه قابل توجه و با اهمیت بوده اند اما بسیار کمتر به آن‏ها توجه می‏کنیم و از پیچ و خمشان آگاهیم. شاید هم این، خطای بسیاری از ما و همکاران ماست که در این امور تفحص و تحقیق می‏کنند اما همین محتوا را با کاربران فارسی زبان به اشتراک نمی‏گذارند. ما در اینجا این مسائل را باز می‏کنیم و در جهت تضییع نشدن حقوقتان در موضوع کپی رایت، اطلاعات ناب و درجۀ اولی در اختیارتان قرار می دهیم. با ما همراه باشید...

    به گوگل خوش آمدید...

    از شما بابت استفاده از خدمات و محصولات‏مان سپاسگزاریم. این خدمات توسط شرکت گوگل ارائه شده اند. گوگل واقع در ایالات متحدۀ امریکا، کالیفرنیا 94043، مانتین ویو است.

    با استفاده از خدمات ما، شما قوانین حقوقی ما را می‏پذیرید. لطفا دقیق مطالعه نمایید.

    ما در اینجا، با توجه به موضوع مقاله، به توضیحات مکفی در ارتباط با مسالۀ حقوقی حمایت از تولیدکنندگان محتوا می‏پردازیم.

گوگل در این زمینه و در بخش "حقوق خصوصی و حفاظت از کپی رایت" می‏گوید:

  سیاست حفظ حقوق خصوصی گوگل توضیح می‏دهد که چگونه از اطلاعات و حریم شخصی شما حفاظت می‏کند. با استفاده از سرویس‏های ما، می‏پذیرید که گوگل می‏تواند از بخشی از اطلاعات شما بر اساس سیاست‏های حقوقی اش استفاده کند.

 ما بر اساس ابزار U.S. Digital Millennium Copyright Act، پیگیر ادعاهای افرادیکه حقوقشان تضییع شده هستیم و در صورت صحت ادعا، حساب متخلفین را مسدود خواهیم کرد.

 ما مالکیت معنوی و حقوقی آنلاین افراد را به رسمیت می شناسیم. اگر شما فکر می‏کنید که کسی در حال نقض حقوق شماست و قصد اطلاع رسانی به ما را دارید؛ می توانید اطلاعات مورد نظر خود در این باره را به ما گزارش دهید.

فرم تکمیل اطلاعات ضد اسپم گوگل

ثبت گزارش در هر یک از سرویس های گوگل، ممکن است جهت بررسی تا یک هفته نیز زمان ببرد و حتا پس از رسیدگی به شکایت شما، از طریق ایمیل، اس ام اس یا فکس مطلع نخواهید شد اما گوگل پس از تکمیل این فرم برای شما یک ایمیل تاییدیه ارسال می کند. شما خودتان باید روزانه بخش مورد شکایت را بررسی نمایید و رسیدن به حقوقتان را پیگیری کنید.

همچنین برای پیشرفت وب فارسی و همچنین رشد بیشتر محتوا و عدم کپی برداری سایت های متقلب از سایرین، می‏توانید با تکمیل این فرم در بخش جستجوی وب، گزارش مورد نظر را به گوگل بفرستید. این موضوع همچنین باعث خواهد شد که محتواهای مورد نظرتان را در چندین و چند سایت ندیده و هر روز شاهد محتوایی نو و جدید باشیم.

مراحل ثبت یک گزارش خرید و فروش بک لینک غیر طبیعی به صورت تصویری:

مبارزه گوگل با اسپمینگ

انتخاب گزینه های گزارش تقلب

به صفحه بعد بروید

انتخاب یکی از موارد تخلف

ثبت تخلفات خریدار و فروشنده بک لینک غیر طبیعی

 


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 110 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

هدف از طراحی سایت

پنجشنبه 17 بهمن 1392
15:59
فرشته شکری

چگونه می توانیم یک وب سایت خوب و کارا داشته باشیم؟ هنگامی که تصمیم به راه اندازی یک وب سایت می گیرید سوال و نکته ی مهم این است" هدف از طراحی سایت چیست؟
 

هدف از طراحی سایت



کسانی که به تازگی وارد دنیای تجارت الکترونیک شده اند به این سوال بر می خورند که جواب این سوال این است که اگر شما در ضمینه ی شغلی خود ارائه دهنده ی خدمات هستید می توانید از این پایگاه برای دسترسی آسان تر وهرچه سریعتر مشتریانتان بهره ببرید و در مقابل خدمات گسترده تر و به روز تری را به مخاطبین خود عرضه کنید.شما همیشه در دسترس خواهید بود و این مهم باعث تحکیم اعتماد و در نتیجه وفاداری مشتریان به مجموعه ی شما خواهد بود.



اگر شما فروشنده و توزیع کننده محصولات هستید می توانید بیشترین بهره را از وب سایت خود ببرید که این امر به مراتب کم هزینه تر و نتیجه بخش تر از روش های قدیمی و پر هزینه ی بازاریابیست.



در این روش شما محدودیت زمانی و مکانی ندارید و یک فروشگاه اینترنتی شبانه روزی و بازار فروشی به وسعت شهر ،استان و کشور خود دارید که باعث رشد روز افزون مشتریان و افزایش سود دهی فعالیت اقتصادی شما خواهد بود .



یک وب سایت خوب به شما این امکان را می دهد که جدید ترین محصولات را به همراه مشخصات کامل و تصاویر در کمترین زمان ممکن در اختیار بازدید کنندگان قرار دهید و به سرعت از رقبای خود پیشی بگیرید.بهره گیری از ایده های خاص و جدید شما را در طراحی سایت کارا و موفق تر یاری خواهد کرد.البته انتخاب و ارزیابی دقیق شرکت طراحی سایت امریست  مهم که در رسیدن به هدف مطلوب موثر است.


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 156 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

فرآیند هایی که وب سایت می بایست از آنها حمایت کند

پنجشنبه 17 بهمن 1392
15:59
فرشته شکری

ترجیح میدهید که مخاطبین از چه طریقی با شما تماس برقرار کنند؟ از طریق ایمیل،تلفن،بصورت آنلاین یا آفلاین از طریق سایت و یا اصلا هیچ تماسی نداشته یاشند؟! آیا در نظر دارید که محصولات خود را بصورت آنلاین به فروش برسانید؟آیا قصد ارائه ی خدمات آنلاین را به مشتریان خود را دارید؟آیا بروز رسانی سایت را خود تان به عهده میگیرید یا یا ترجیح می دهید یک شرکت طراحی وب سایت این کار را برای شما انجام دهد؟ آیا نیاز به یک موتور جستجوگرداخلی دارید؟

نیازهای تجاریتان را دقیقا بررسی کنید و پس از تجزیه و تحلیل مطالبی که در بالا به آن اشاره شد توجه داشته باشید که وب سایت شما چگونه می تواند از این موضوعات پشتیبانی کند.این مهم را به یاد داشته باشید که هر چه نیاز های شما بیشتر باشد هزینه شما نیز برای طراحی وب سایت بیشتر خواهد شد.


فرایند-لازم-طراحی-سایت
 

 

این بدان معنی نیست که شما از نیازها و خواسته هایتان گذشته و یا آنها را کاهش دهید. اگر این انتظارات همان چیزی باشد که وب سایت به آن نیاز دارد در این صورت باعث پیشرفت و کارایی بهتر سایت شما خواهد شد. این بدان معنی است که در مورد نیازهایتان به خوبی فکر کنید.



اگر لیست محصولات شما بیشتر از چند صفحه باشد آیا به یک موتور جستجو گر نیازدارید؟ اگر به طور منظم نوع محصولاتی را که به فروش می رسانید تعویض می کنید، آیا از شرکت طراح وب سایتتان میخواهید که این کار را انجام دهد و یا با توجه به هزینه ای که برای شما در بر خواهد داشت ترجیح می دهید خودتان این کار را انجام دهید؟ برای اینکه بر روی اهداف و فرآیندهای وب سایت خود متمرکز شوید ، باید به فرآیند راه اندازی وب سایت به همان صورتی نگاه کنید، که به فرآیند استخدام یک کارمند و پیشرفت او نگاه می کنید.


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 168 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

فرمت های گرافیکی در طراحی سایت

پنجشنبه 17 بهمن 1392
15:59
فرشته شکری

در طراحی سایت باید توجه داشته که از فرمت هایی انتخاب کرد که در همه ی مرورگر ها قابل اجرا باشد . برای این کار باید با انواع فرمت ها و خواص آن آشنایی داشت.در این مقاله سعی شده انواع فرمت های گرافیکی را برای شما معرفی می کنیم.بهتر است قبل از تعریف کردن هر کدام از فرمت ها با ویژگی های زیر که مخصوص فرمت ها می باشد آشنایی پیدا کرد.

شفافیت (Transparency) : این ویژگی به تصویر این امکان را می دهد تا درجه ای متغیر از ماتی را داشته باشد که از جامد تا شفافیت کامل (پشت تصویر کاملا قابل مشاهده است) متغیر است.

چند خط در میان (Interlacing) : این ویژگی به تصویر این امکان را می دهد تا به این ترتیب بارگذاری شود که در ابتدا خصوص فرد کشیده شوند و سپس خطوط زوج. اینکار به کاربران و بینندگان این امکان را می دهد تا تصویر را زودتر از آنکه بارگذاری به اتمام برسد مشاهده نمایند.

پیشرفت کننده (Progressive) : این ویژگی در بارکدگزاری تصاویر، چیزی شبیه به interlacing است به این ترتیب که قسمتهای مختلف تصویر بطور جداگانه بارگذاری می شوند ولی محدود به خطوط زوج و فرد نیستند. این کار سبب می شود تا کاربر تصویر را زودتر از زمان بارگذاری آن مشاهده کند.

فشرده سازی : این ویژگی به تصویر این امکان را می دهد تا توسط الگوریتم های ریاضی، که گروهی از پیکسل ها را بعنوان یک آیتم قلمداد می کنند، در حجم کوچکتری ذخیره سازی شود.

انیمیشن : انیمیشن، با استفاده از یک سری از تصاویر ثابت و پشت سرهم حس حرکت را بوجود می آورد. Gif های متحرک، نه تنها نیاز به پلاگینی ندارند بلکه تقریبا قادرند با هر سخت افزار و دستگاهی کار کنند.
 

فرمت های گرافیکی


GIF

این فرمت یکی از قدیمی ترین فرمت ها می باشد که در سال 1980 برای طراحی صفحات سایت توسط طرحان سایت ایجاد شد.این فرمت از الگوریتم هایی برای فشرده سازی استفاده می کند که با کم حجم کردن فایل ها در لود شدن صفحات وب استفاده می شود.در فرمت GIF رنگها به 256 رنگ (8 بیت) محدود شده است همچنین در این فرمت این امکان وجود دارد تا تصویری متحرک و انیمیشن دار با استفاده از این فرمتی تصویر ساخته شود.این فرمت جهانی بوده و در همه یمرورگرها قابل مشاهده می باشد.فرمت GIF دارای مزایایی می باشد که عبارتند از:


√ در این فرمت بیشترین فرمت گرافیکی پشتیبانی می شود


√ در این فرمت دیاگرامها تصویری بهتر نشان می دهند


√ Transparency در این فرمت پشتیبانی می شود



JPEG

این فرمت بیشتر برای افرادی که کیفیت تصویر برایشان مهم است کاربرد دارد زیرا این فرمت فایلها را فشرده می کند ولی از رنگهای حقیق 24 بیتی پشتیبانی میکند بنابراین تصویر با کیفیت بیشتری ایجاد می شود.فرمت JPEG نیز جهانی بوده و در همه ی مرورگرها ابل اجرا می باشد.این فرمت از فرمت Progressive پشتیبانی می کند.فرمت JPEG نیز دارای مزایایی می باشد که عبارتنداز:


√ این فرمت قدرت فشرده سازی بالایی دارد و به این دلیل سرعت بارگزاری آن بیشتر می باشد


√ این فرمت عکس ها را با کیفیت مطلوبی ایجاد میکند.


√ فرمت JPEG از رنگ 24 بیتی پشتیبانی می کند.



PNG

این فرمت به نسبت از بقیه ی فرمت ها جدیدتر می باشد و جایگزین مناسبی برای فایلهای GIF می باشد.این فرمت 24 بیت رنگ،Transparency و Interlacing پشتیبانی می کند همچنین این فرمت متن توصیفی کوتاهی را برای تصویر در خود نگه می دارد تا موتورهای جستجوگر از آن استفاده کنند.


معایب این فرمت این است که در همه ی مرورگرها قابل اجرا نیست و فقط در تعدادی قابل مشاهده می باشد.مزایای PNG:


√ دیاگرامهای موجود در این فرمت بهتر از فرمت JPEG نمایش داده می شوند.


√ این فرمت از Transparency پشتیبانی می کند.


√ غلبه بر محدودیتهای 8 بیت رنگ GIF


√ امکان قراردادن متن توصیفی در تصویر برای استفاده در موتورهای جستجوگر



یک طراح سایت می تواند یا از فرمت GIF و یا از فرمت JPEG برای اکثر مقاصد خود استفاده نماید. ولی از آنجاییکه حجم فایلهای GIF معمولا کوچکتر از حجم فایلهای JPEG است، بنابراین اکثر طراحان سایت از فرمت GIF برای بک گراندها، فریم ها، و باکسها و دیگر المانهای گرافیکی استفاده می کنند که در فرمت 8 بیتی مطلوب می باشند.



اکثر طراحان از فرمت JPEG برای عکسها و نقاشی ها استفاده می کنند که فشرده سازی زیاد برکیفیت تصاویر تاثیر گذار نباشد.



با افزایش بیشتر پشتیبانی از این فرمت تصویری توسط اکثر مرورگرها، به احتمال زیاد این فرمت، جایگزینی برای فرمت GIF برای المانهای غیر از عکس در صفحات سایت خواهد بود ولی در هر صورت، GIF، همچنان برای تولید انیمیشن مورد استفاده قرار خواهد گرفت.


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 248 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

مخاطبین وب سایت

19 بهمن 1392
15:58
فرشته شکری

چه کسانی بیشترین بازدید را از سایت شما دارند؟
بعضی وقتها یک وب سایت این قابلیت را دارد که فرصتی ایده ال برای رسیدن مخاطبین به اهدافشان باشد زیرا در دنیای امروز با توجه به مشغله های افراد دسترسی به اینترنت میتواند نیازهای افراد را در اسرع وقت را رفع نماید.
 

مخاطبین وب سایت



مارکتینگ آنلاین همانند بازاریابی آفلاین مقررات و ملزومات خاص خود را داراست.برای این امر نخست باید هدف خود را از بازاریابی مشخص نمایید.هدف نهایی و عملکرد وب سایت شما بایست براساس درخواست ها و منطبق با نیازهای مشتریانتان باشد.فراموش نکنید که طراحی وب سایت برای مخاطبین شما انجام شده نه برای شما!


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 235 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

مینیمالیسم اصل اساسی در طراحی وب سایت

20 بهمن 1392
15:58
فرشته شکری

مینیمالیسم نوعی شیوه طراحی می باشد که بسیاری از شرکت ها از آن استفاده می کنند و بیشتر در زمینه های هنری و طراحی از مینیمالیسم استفاده می کنند.

منظور از مینیمالیسم صرفا ساده گرایی نیست،بلکه استفاده از عناصر اصلی و مهم بدون استفاده از عناصر پیچیده می باشد و باید عناصر اضافی را حذف کرد به عبارتی مینیمالیسم یعنی رعایت ساده گرایی و بی آلایشی.با این کار کاربرمی تواند به راحتی به خواسته ی خود برسد و ارتباط برقرار کند.

در این مینیمال اصل مهم استفاده کاربردی از رنگ ها و قالب ها در جهت بهینه سازی سایت و استفاده ی کاربردی می باشد؛به عبارتی در این طراحی چگونگی استفاده از رنگ ها مهم می باشد نه تعداد رنگ مورد استفاده.با رعایت این اصل کاربر می تواند راحت تر به محتوای وب سایت پی ببرد.دقت کنید که در طراحی وب سایت خود نباید از همه ی فضای خالی استفاده کرد با این کار شما کاربر را به متونی که مهم و کاربردی هستند هدایت می کنید.
 

 مینیمالیسم

 


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 191 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

اصولی که باید در طراحی وب رعایت کرد

18 بهمن 1392
15:57
فرشته شکری

در  وب سایت فقط گذاشتن مطالب و عکس کافی نمی باشد و باید برای جذب افراد بازدیدکننده  اصولی رعایت شود که در این مقاله این اصول را برای شما بیان می کنیم.

اصول-مهم-طراحی-وب



جلب توجه

برای اینکه مخاطب را جلب وب سایت خود کنیم باید مطالب وب سایت و همچنین عکس ها و لینک های هدایت کننده(میانبر) را در موقعیت مناسبی از سایت قرار دهیم استفاده از فونت مناسب،رنگ قلم،لینک های میانبر می تواند در جلب توجه کاربر موثر باشد.توجه داشته باشید که حداکثر استفاده از رنگ در سایت سه و نهایت چهار رنگ می باشد.


رعایت فاصله

در طراحی وب سایت رعایت فاصله بین متون ،عکس ها و سایر عناصر تاثیر بسزایی دارد زیرا  رعایت نکردن این فواصل باعث خستگی چشم بیننده می شود.رعایت فاصله می تواند در تعادل طراحی تاثیر داشته باشد.


لینک های میانبر (NAVIGATION LINKS)

برای اینکه کاربران بتوانند به راحتی و با سرعت بیشتر به اطلاعات و محتوای سایت دسترسی پیدا کنند باید منوی وب سایت شما دارای لینک های مشخص باشد به عبارتی بازدید کننده موقعیت خود را پس از چند دسته بندی شناسایی کند.منوهای درختی نمونه ای از منوی استاندارد می باشند.


استفاده از قلم مناسب

استفاده از فونت خوانا  و مناسب برای سایت از اصولی مهم در طراحی وب سایت می باشد.سعی کنید در متونی که می خواهید وارد سایت کنید از بولد کردن حروف مهم استفاده کنید.به عبارتی متن خود را ویرایش کنید.


استفاده از تصاویر کم حجم

بهتر است تصاویری که در سایت قرار می دهیم از حجم کمی برخوردار باشد و  از فرمت های jpg و gif  استفاده کنید همچنین استفاده از تگ Alt الزامیست.


رعایت اصل سئو(بهینه سای موتورهای جستجو)

سئو  به معنای ایجاد صفحات وبی است که برای موتور های جستجو با ارزش و جالب است. سئو  یک فرایند کاملا علمی و تقریبا وقتگیر است که جزئیات آن دائما در حال تغییر است. بهینه سازی صفحات وب به این معناست که وب سایت شما در نتایج جستجو بالاترین رتبه را داشته باشد.به عبارت دیگر لینک صفحه یا صفحاتی از سایت شما در ازاء جستجوی کلمات کلیدی مرتبط با خدمات و یا محصولات سایت در بالاترین رتبۀ نتایج جستجو قرار گیرد.


با ایجاد کلمات کلیدی برای هر صفحه از وب سایت می توانید در بین جستجوگر گوگل در بهینه سازی سایت کمک کنید.



ثبت یک نام تجاری

برای افزایش بازدید از سایت خود می توانید لینک ارتباط با ما و تماس با ما را در صفحه اصلی قرار دهید همچنین با ایجاد نام  ،هدف  و همچنین لوگوی مناسب می توانید تعداد بازدیدکننده از سایت خود را افزایش دهید.



نکته

:لوگو و شعار سایت باید در بالا و سمت چپ تمام صفحات وب قرار بگیرد.



سازگار بودن با همه ی مرورگرها

طراحی وب سایت باید به گونه ای انجام شود که با همه ی مرورگرها قابل اجرا باشد.اگر وب سایت از استاندار w3c  پیروی کند سایت شما با همه ی مرورگرها سازگار خواهد بود.


کم حجم بودن صفحات

با انتخاب عکس های کم حجم و همچنین استفاده بهینه از کدهای برنامه نویسی حجم صفحات وب کم می شود و  دسترسی به صفحات به زمان کمتری نیاز خواهد داشت.


تست وب سایت

برای بررسی اشکالات موجود در وب سایت حتما باید به تست وب سایت پرداخت در غیر این صورت وب سایت بازدیدکنندگان خود را از دست خواهد داد.


موضوعات:
برچسب ها: , ,
[ بازدید : 252 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]
صفحه قبل 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 صفحه بعد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مقالات طراحی سایت است. | قدرت گرفته از Blogtez.com|